.Just for Life.
Dobrodošao/la na forum Hollywood Life, odaberi svoju ličnost i živi njen život, takođe zabavi se sa ostalim članovima, i reši svoje probleme. Admin Team

You are not connected. Please login or register

Devojka (21) jede 60 puta dnevno, a ima samo 25 kila

Go down  Message [Page 1 of 1]

Lizi Velaskez (21) iz Teksasa teška je svega 25 kilograma iako dnevno pojede do 60 manjih obroka. Naime, zbog retkog poremećaja od kojeg boluje svega troje ljudi na svetu, Lizi ne može da se pomeri sa težine 8-godišnjeg deteta.

Dnevno unosi između 5.000 i 8.000 kalorija i na svakih 15 minuta pojede po nešto. Ipak, Lizi nikada nije bila teža od 27 kilograma na svoju visinu od 157 cm.

'Redovno se merim i ako dobijem samo pola kilograma, srećna sam. Jedem male porcije čipsa, pice, čokolade, piletine, kolača, krofne jedem ceo dan, pa se prilično uznemirim ako neko kaže da sam anoreksična' kaže Lizi.Rodila se četiri nedelje pre termina, sa svega 1190 grama, a lekari su tek naknadno otkrili da je u stomaku njene majke bila minimalna količina plodove vode. Lizinim roditeljima su rekli da ona neće moći normalno da govori i hoda, ali su se uprkos prognozama, njene kosti, unutrašnji organi i mozak normalno razvili.

Lizi je ceo život je provela po bolnicama, ali lekari i dalje ne znaju šta joj je. Kada je imala četiri godine, desno oko koje je nekada bilo braon, promenilo je boju u plavo i Lizi je oslepela. Iako ne znaju šta je uzrok svemu ovome, stručnjaci su je savetovali da jede puno masnoća, šećera i ugljenih hidrata, tako da ona sada hranu nosi u torbi gde god da pođe.Velaskezova odnedavno učestvuje u genetskoj studiji profesora Abhimanija Garga,koji veruje da ona ima sindrom zbog kojeg ubrzano stari i gubi masnoće iz tela. Iako ne želi da predviđa njenu budućnost, Gerg smatra dobrim znakom to što su joj organi, kosti i zubi zdravi.

'Srećna sam ovakva, ovaj sindrom me je učinio osobom kakva jesam' kaže Lize, i dodaje da je u srednjoj školi počela da prihvata svoj izgled i stiče prijatelje.Njeni brat i sestra, Kris (12) i Marina (15) su prosečne visine i težine.


[You must be registered and logged in to see this image.]


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _


Ja imam prava na život,
na ljubav,
na suze,
na sreću,
na svoju samoću.
Prava na bol i na radost,
na tugu i želje,
na neću i hoću... [You must be registered and logged in to see this image.]
View user profile

Miranda Kerr

Miranda Kerr
Slavis prvi rodjendan ^^
Slavis prvi rodjendan ^^
QQ greote :(

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum