.Just for Life.
Dobrodošao/la na forum Hollywood Life, odaberi svoju ličnost i živi njen život, takođe zabavi se sa ostalim članovima, i reši svoje probleme. Admin Team

You are not connected. Please login or register

Dečak(3) se obesio na trambolini

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Dečak(3) se obesio na trambolini Empty Dečak(3) se obesio na trambolini on Thu Jul 01 2010, 22:06

Trogodišnji dečak iz Vest Hita kod Birmingema izgubio je život nesrećnim slučajem, obesivši se o kravatu na metalni okvir od tramboline.

Mali Kori Ouks stavio je očuhovu kravatu kako bi se 'igrao tate', a potom otišao na igračku za skakanje.

U nesreći koja se dogodila u julu prošle godine, majka dečaka, Amanda Ouks, pronašla je trogodišnjaka obešenog u dvorištu. Oko vrata je imao kravatu, čiji je drugi kraj bio zaglavljen za metalni okvir igračke za skakanje. Ona je objasnila da je dečaka samo na kratko ostavila bez nadzora, kako bi stavila veš na pranje.

Amanda je uspela da otkači sina sa tramboline i probala je da ga oživi pre nego što je stigla hitna pomoć, ali mu nije bilo spasa. 'Ispuštao je roptavi zvuk. Oko usta mu je bila pena a iz nosa mu je išla krv' priseća se majka.

Bolničari hitne pomoći rekli su je dečak već poplaveo kada su oni stigli, i da nije davao znake života. Nakon neuspelih pokušaja da mu se reaktivira rad srca, dečak je preminuo u bolnici kasnije tog dana.Patolog Tamas Marton naveo je kao uzrok smrti gušenje izazvano pritiskanjem vrata. Nakon dečakove smrti sprovedena je istraga, kojom je utvrđeno da se radi o nesreći.

'Korija je neko uvek podizao i spuštao sa tramboline, a taj put je hteo sam da siđe, i ispuzao je ispod zaštitne mreže' rekao je islednik. Amanda ouks je rekla da je dečak mesec dana ranije počeo da nosi očuhovu kravatu i pravio se da 'ide na posao'.

Kobnog dana je takođe zamolio majku da stavi kravatu, kojom se nesrećnim slučajem obesio.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _


Ja imam prava na život,
na ljubav,
na suze,
na sreću,
na svoju samoću.
Prava na bol i na radost,
na tugu i želje,
na neću i hoću... [You must be registered and logged in to see this image.]
View user profile

2Dečak(3) se obesio na trambolini Empty Re: Dečak(3) se obesio na trambolini on Sun Jul 04 2010, 21:05

Miranda Kerr

Miranda Kerr
Slavis prvi rodjendan ^^
Slavis prvi rodjendan ^^
Nek paze dijete :P

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum